Ο ΠΑΟΚ έστειλε στη… σύνταξη τον Αρνεσεν!

Από gazzetta.gr: Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ ήταν η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ο Φρανκ Άρνεσεν. Τι δηλώνει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του και τον Ιβάν Σαββίδη, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου».
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ έστειλε στη… σύνταξη τον Αρνεσεν!

Ο Δανός εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής σε πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά μετά την απόλυση του από τον ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί και να μην εργαστεί ξανά από το συγκεκριμένο πόστο.

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Πριν από ένα χρόνο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θέλω να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία. Μέχρι τώρα δεν ήξερα αν αυτό είναι καλό για μένα, αν μπορώ να ζήσω χωρίς να εργάζομαι, να έχω το ίδιο άγχος, αλλά μίλησα πολύ με τη σύζυγό του, Κέιτ, και συνειδητοποίησα ότι τελικά μπορώ να το κάνω πρώτα απ' όλα για μένα τον ίδιο. Δεν ψάχνω για δουλειά, πραγματικά τώρα είμαι πολύ καλά», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εβδομαδιαία έκδοση της Jyllands-Posten's.

«Διαφώνησα με τον Ιβάν Σαββίδη»

Στην ίδια συνέντευξη ο Φρανκ Αρνεσεν υποστήριξε ότι η αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ ήταν προϊόν της διαφωνίας του με τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κάτω από αυτές τις συνθήκες.

«Θα μπορούσα να έχω μείνει, αλλά όχι. Δεν θα μπορούσα. Πολλοί παραμένουν μόνο και μόνο επειδή δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Εγώ δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά εγώ, όχι με αυτές τις συνθήκες. Πάντα έλεγα ότι "οκ, εάν δεν με θες, πες το μου και θα φύγω". Όταν ήμουν νεότερος, με έπαιρνε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να σκέφτομαι έτσι. Τώρα είμαι μεγαλύτερα. Τώρα δεν θέλω τέτοιες καταστάσεις, δεν θέλω άλλες μ***κιες...».

Ο Φρανκ Άρνεσεν διαμένει μόνιμα στο Αϊντχόφεν μαζί με την σύζυγό του Κέιτ και έχει συμβόλαιο με τηλεοπτικό κανάλι της Κοπεγχάγης για να σχολιάζει τα παιχνίδια της εθνικής Δανίας.

Διαβάστε ακόμη...