Δύο προπονητές, δύο ιστορίες στην Τούμπα

Από thessports.gr: Μια ματιά στον πάγκο της Πορτογαλίας ήταν αρκετή για να αντικρύσει κανείς ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Δύο προπονητές, δύο ιστορίες στην Τούμπα

Ο Φερνάντο Σάντος κάθισε σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο του ΠΑΟΚ, από το 2007 ως το 2010 και ακόμη κι όσοι τον αντιπαθούν δεν μπορεί να μην παραδέχονται ότι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.

Μια ματιά στον άλλο πάγκο, τι είχε να θυμίσει;

Λίγοι μπορεί να τον θυμούνται, ωστόσο ο Άντε Τσάτσιτς, ο προπονητής που κατάφερε να βγαλει αυτή την καλή εικόνα της Κροατίας στο Euro, είναι αυτός που έχει συνδέσει το όνομά του με ένα ρεκόρ του ΠΑΟΚ!

Ο 62χρονος Κροάτης ήταν ο προπονητής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την οποία ο ΠΑΟΚ "γάζωσε" πέρσι τον Ιούλιο στην Τούμπα με 6-0, στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση ευρωπαϊκή νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς συνολικά, η μεγαλύτερη είναι το 7-0 στην Τιφλίδα επί της Λοκομοτίβ.

Ο Τσάτσιτς, που με εξαίρεση έναν χρόνο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είχε να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο στην προπονητική του καριέρα, άφησε στις 21 Σεπτεμβρίου την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για να αναλάβει την Εθνική Κροατίας...

Διαβάστε ακόμη...