Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (25/6)

Από metrosport.gr: Η «Μ» και σήμερα σας παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα "στρατόπεδα" των πέντε πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (25/6)

Καταγράφουμε στο σημερινό ρεπορτάζ πως σκέφτονται να ενεργήσουν στον Αγιαξ καθώς ένας από τους παίκτες της Ολλανδικής ομάδας, ο Μπαζούρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιντερ.

Ακόμη η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην επιστροφή του Εγκεμάν Κορκμάζ. Η Βελγική Αντερλεχτ είναι η μοναδική ομάδα, από τις πέντε υποψήφιες αντιπάλους του Δικεφάλου, η οποία παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα καθώς ακόμη δεν έχει ενισχυθεί. Αναλυτικά:

ΑΓΙΑΞ

Ο Μπαζούρ στόχος της Ιντερ

Ο Μπαζούρ του Αγιαξ είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί στην Ιντερ ή σε άλλη ευρωπαική ομάδα. Ποιες είναι οι εξελίξεις μέχρι αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία η Ιντερ είναι έτοιμη να πουλήσει τον Κροάτη μέσο, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος συμμετέχει αυτή την περίοδο στο EURO της Γαλλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η ιταλική ομάδα σε περίπτωση πώλησης του Μπρόζοβιτς υπολογίζει να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 25 έως 30 εκατομμύρια ευρώ. Στην περίπτωση που ο Μπρόζοβιτς παραχωρηθεί τότε η Ιντερ θα στραφεί στον μέσο του Αγιαξ, Ρίτσεντλι Μπαζούρ, για τον οποίο ερίζουν κι άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μίλαν, η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ουσία είναι πως σε αυτό το deal ευελπιστούν οι εκπρόσωποι του Αίαντα για να μπορέσουν να κάνουν τις επόμενες κινήσεις που επιδιώκουν.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Χάνει τα αστέρια της

Στις τάξεις της Αντερλεχτ μπορεί να ήρθαν σε συμφωνία με νέο προπονητή και ο σχεδιασμός να έχει ξεκινήσει να υλοποιείται, ωστόσο, πλέον, υπάρχει ο κίνδυνος η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ να χάσει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της εν όψει των δύο αγώνων που θα δώσει για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο επιθετικός, Στέφανο Οκάκα, φέρεται να έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από την Κίνα την οποία και εξετάζει σοβαρά, ενώ δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει την Βελγική ομάδα και ο 22χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, Ντένις Πράετ, ο οποίος με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλες πολιτείες.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Παίρνει πίσω τον Κορκμάζ

Έναν παίκτη που πέρσι το καλοκαίρι πούλησε στην ελβετική Βιλ επιχειρεί να πάρει πίσω η Φενέρμπαχτσε. Ο λόγος για τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό, Εγκεμέν Κορκμάζ.

Η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ κάνει ενέργειες προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτη επιθυμεί να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Τραμπζονσπόρ. Η Φενέρ θέλει με αυτόν τον τρόπο να καλύψει το κενό που άφησε με την φυγή του ο Μπρούνο Αλβες.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Την αλλάζει ο Φονσέκα

Ο μεσοεπιθετικός της Σαχτάρ, Ντεντίνιο, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Πάουλο Φονσέκα.

«Οι προπονήσεις έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είμαι βέβαιος ότι στους επίσημους αγώνες θα είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση» είπε αρχικά ο άσος της Σαχτάρ και συνέχισε:

«Συζητήσαμε με τον Φονσέκα για τις διαφορές μεταξύ του ευρωπαϊκού και του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Συγκρίναμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Συμφωνήσαμε ότι οι Βραζιλιάνοι παίζουν πιο χαλαρά, ενώ η ευρωπαϊκή δράση είναι χτισμένη στις τακτικές».

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ανανέωσε ο Κόστα

Παίκτης της Σπάρτα Πράγας για αρκετά ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Κόστα Ναμουενέσου. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ο 30χρονος αμυντικός από την Ζιμπάμπουε επέκτεινε την συνεργασία του με την Σπάρτα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Το συμβόλαιό του είχε ολοκληρωθεί στα τέλη της περασμένης σεζόν, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση ο Κόστα άρχισε κανονικά προετοιμασία με την ομάδα του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Κόστα θα ενισχύσει την αμυντική διάταξη της Σπάρτα στους κρίσιμους αγώνες που θα δώσει για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για την συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων της Τσέχικης ομάδας στις εγχώριες και ευρωπαικές διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...