Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ζοζούλια από τον ΠΑΟΚ (vids)

Από metrosport.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ουκρανού φορ της Ντνίπρο
Πηγή: metrosport.gr
Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ζοζούλια από τον ΠΑΟΚ (vids)

Μετά τους Μάτος και Σάχοφ, ο ΠΑΟΚ κινείται για ακόμα έναν παίκτη από την Ντνίπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Δικέφαλος εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού, Ρομάν Ζοζούλια, ο οποίος από το 2011, αγωνίζεται στην περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζοζούλια ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Κιέβου, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, έχοντας 25 συμμετοχές και 4 γκολ.

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ (όσο και του Ματέους που τελικά δεν αποκτήθηκε) στην Ντνίπρο.

Αρέσει ο Ζάιρο στον ΠΑΣ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα κινούνται σε ρυθμούς Ευρώπης κι όπως είναι λογικό θέλουν να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Από την ομάδα της Ηπείρου έγινε διερευνητική κρούση προς τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει με τη μορφμή δανεισμού τον Ζάιρο.

Ωστόσο, από τους «ασπρόμαυρους» μεταφέρθηκε πως ο Βραζιλιάνος δεν παραχωρείται προς το παρόν και θεωρείται απαραίτητος για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...