«Είχα μαγευτεί στο Παλατάκι!»

Από inpaok.com: Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Είχα μαγευτεί στο Παλατάκι!»

Το INPAOK ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και ο πρώην ακραίος του Φοίνικα δηλώνει ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον πρωταθλητή.

Ο Πατρινός αποτελεί πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη που βρίσκει μία καλή λύση στην θέση του ακραίου και μάλιστα ελληνική κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με έναν ξένο πετοσφαιριστή.

Ο ίδιος λέει για την επιλογή του να συνεχίσει στον Δικέφαλο: «Νιώθω σίγουρος πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια δύναμη του βόλεϊ οπότε οι απαιτήσεις που έχω θέσει στον εαυτό μου είναι ανάλογες». Για τον στόχο του από εδώ και πέρα ο Παπαδόπουλος τονίζει: «Στόχος μου είναι να ικανοποιήσω τον κάθε φίλαθλο του ΠΑΟΚ βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα να εκπληρώσει τις προσδοκίες της».

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει το γεγονός πως είναι εντυπωσιασμένος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ  και αποκαλύπτει: «Είχα μαγευτεί από την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι! Εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσω σε ένα γήπεδο με 8.000 φίλους του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...