Θέλει Διαμαντάκο ο ΠΑΟΚ!

Από basketblog.gr: Σε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, θέλει να στραφεί ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και δείχνει να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιώργου Διαμαντάκου.
Πηγή: basketblog.gr
Θέλει Διαμαντάκο ο ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός σέντερ (2.15), πραγματοποίησε ορισμένες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ικανοποίησε τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος επιθυμεί την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο 21χρονος παίκτης, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Σπαρτιατικού και στα 17 του χρόνια, φαινόταν να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «πρότζεκτ» του Παναθηναϊκού, στην επιχείρηση «ελληνοποίησης» του συλλόγου.

Ο ίδιος, πάντως, δεν κατάφερε να «στεριώσει» στους «πράσινους» και πέρυσι βρέθηκε στην Κηφισιά, στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτή, ολοκληρώθηκε στην Κροατία, έχοντας κατά μέσο όρο 3.7 πόντους με την φανέλα της Σίμπενικ και δεν αποκλείεται να επαναπατριστεί, παίζοντας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο τελευταίος, άλλωστε, θα χρειαστεί απαραίτητα παίκτες που θα δυναμώσουν την φρόντ-λάιν του, κομμάτι όπου «πονούσε» σε ολόκληρη την περσινή χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...