Η "δυνατή" φιλία του Ντούβνιακ με τον Λάνγκφορντ

Από sport24.gr: Ο Κέβιν Λάνγκφορντ επισκέφτηκε στην Σερβία τον Ούρος Ντούβνιακ και έτσι οι δύο παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ, είχαν την ευκαιρία να τα πουν.
Πηγή: sport24.gr
Η "δυνατή" φιλία του Ντούβνιακ με τον Λάνγκφορντ

Oι Ούρος Ντούβνιακ και Κέβιν Λάνγκφορντ έχουν εξαιρετική σχέση και συνεργάστηκαν στον Πανιώνιο την σεζόν 2013-14. Μεταξύ των δύο παικτών οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, υπάρχει "δυνατή" φιλία και ο Λάνγκφορντ μετέβη στην Σερβία προκειμένου να δει τον καλό του φίλο, Ντούβνιακ.

Σε ό,τι αφορά τους δύο καλαθοσφαιριστές και τους "ασπρόμαυρους", από την πλευρά του Σέρβου προκύπτει πως δεν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Λάνγκφορντ πάντα θεωρείται μια υποψήφια λύση για τον "Δικέφαλο" (το προηγούμενο διάστημα από την πλευρά του παίκτη προέκυπτε πως θα έβλεπε με μεγάλο ενδιαφέρον την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ).

Αυτά που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ

Ο Ντούβνιακ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2012 και είναι γεγονός πως έδωσε σημαντικές βοήθειες στον "Δικέφαλο" (την σεζόν 2011-12) έχοντας 8,3 πόντους ανά αγώνα στο πρωτάθλημα και προσφέροντας πολλά σε κάποια παιχνίδια για να "έρθουν" νίκες για τον ΠΑΟΚ.

Επίσης στον "Δικέφαλο" την αγωνιστική χρονιά 2015-16 είχε 5,6 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 6,1 μέσο όρο στο Eurocup αλλά σε ορισμένα ματς με το εξαιρετικό σουτ που διαθέτει, ήταν ιδιαίτερα θετικός.

Ο Λάνγκφορντ έπαιξε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-15, ήταν πάρα πολύ καλός και είχε 11,7 πόντους ανά ματς στο πρωτάθλημα και 11,4 πόντους μέσο όρο στο Eurocup.

Διαβάστε ακόμη...