«Όνειρο μου το Champions League»

Από inpaok.com: Ο Γκόικο Τσίμιροτ κατά τις ημέρες της άδειας του επισκέφτηκε την πατρίδα του την Βοσνία και βρέθηκε τις ακαδημίες της ομάδας Λέοταρ μιλώντας στα παιδιά και δίνοντας συνέντευξη.
Πηγή: inpaok.com
«Όνειρο μου το Champions League»

Ο Βόσνιος τόνισε πως το όνειρο του είναι να συμμετάσχει στο Champions League με τον Δικέφαλο.

«Είμαι χαρούμενος που το γκολ μου ψηφίσθηκε ως το καλύτερο της σεζόν στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και θα προσπαθήσω για να πετύχω ακόμη περισσότερα τέτοια γκολ, είπε αναφερόμενος στη βράβευση του για το γκολ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εναντίον του Παναθηναϊκού.

«Ενας παίκτης για να φτάσει να μπει στις καρδιές τους πρέπει να δίνει το 100 τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι, πρέπει λοιπόν να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν ότι κάνεις το καλύτερο, θυσιάζεσαι για τον σύλλογο, παίζεις με την καρδιά σου. Πρέπει να σέβεσαι τους οπαδούς και θα φωνάζουν για σένα αν το κάνεις αυτό», λέει ο Τσίμιροτ και συνεχίζει:

«Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να παίξει στο Champons League, και αυτό το όνειρο μπορεί να επιτευχθεί μετά την πρόκριση στα προκριματικά της διοργάνωσης. Σε αυτό το σημείο υπάρχουν δυσκολίες, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα σκεφτούμε ποια είναι η σημασία αυτών των παιχνιδιών. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ακόμη κι αν ήμουν άτυχος στο ξεκίνημα της χρονιάς, όταν τραυματίστηκα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα στην ομάδα, που με βοήθησαν για να επιστρέψω και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ», είπε ο παίκτης του Δικεφάλου που αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει πέρσι στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των ασπρόμαυρων:

«Αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ, γιατί νομίζω ότι ήταν η καλύτερη κίνηση για το μέλλον της καριέρας μου, κυρίως γιατί κάθε νέος παίκτης πρέπει να παίξει και να προοδεύσει»

Διαβάστε ακόμη...