O ΠΑΟΚ, ο νυν, ο πρώην και ο Γαλατσόπουλος αντιπρόεδρος

Ήταν αναμενόμενη η στάση του ΠΑΟΚ στην διαδικασία των εκλογών του ΕΣΑΚΕ. Η νίκη του Μιχάλη Μελή ήταν και έργο Δικεφάλου... Και αυτή την φορά (σε αντίθεση με την προηγούμενη), δεν το κρύβουν.
Πηγή: basketplus.gr
O ΠΑΟΚ, ο νυν, ο πρώην και ο Γαλατσόπουλος αντιπρόεδρος

Μπορεί δημόσια μόνο ο Χρήστος Καραμπέρης να είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό στα παράπονα που είχε ο «Δικέφαλος» από τον Γιώργο Χαλβατζάκη, αλλά η απόφαση ήταν ειλλημένη. Ο τελευταίος και σε συζητήσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δεν είχε εμπλοκή στα όσα είχαν διαδραματιστεί με την σκανδαλώδη επανάληψη του αγώνα με τον Άρη πριν δύο χρόνια, η με τις τιμωρίες στυλ Βασιλειάδη (απολογήθηκε τρεις ώρες πριν το κρίσιμο 3ο ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ),αλλά δεν μπόρεσε να πείσει.

Δεν του το συγχώρεσαν ποτέ στο »Παλατάκι», θεώρησαν ότι διάλεξε στρατόπεδο και ανταπέδωσαν «εκλογικά» μπαίνοντας στην ίδια σελίδα με ΕΟΚ, Παναθηναϊκό, αλλά και επηρεάζοντας όσο μπορούσαν τους άλλους 6 που τελικά ψήφισαν Μελή. Στον ΠΑΟΚ εξηγούσαν ότι πλέον ελπίζουν η ΚΑΕ να ακούγεται περισσότερο στον ΕΣΑΚΕ, να συζητούνται οι προτάσεις της (πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν η κατάργηση της αθλητικής βίζας για τους Αμερικανούς) αλλά και να αντιμετωπίζεται η ομάδα ισόνομα.

«Είχαμε εξηγήσει και σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τον κ. Χαλβατζάκη ποιό ήταν το πρόβλημα. Την τελευταία στιγμή έσπευσε να συμπλεύσει με μας αλλά ήταν αργά, το πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει...» σχολίαζαν χθες στο «Παλατάκι». Όσο για τον Μελή...; Όχι ότι τον γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ, αλλά το ότι είναι μέλος της πλειοφηψίας που δημιουργήθηκε είναι σημαντικό. Μάλιστα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που ήταν παρόν στην διαδικασία προορίζεται για νέος αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Πηγή Arena Press

Διαβάστε ακόμη...