Ένας «τρελός» στον ΠΑΟΚ

Aπό inpaok.com: Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, νέος ακραίος της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, έρχεται στον ΠΑΟΚ όντας ενθουσιασμένος με όσα έζησε πέρσι στο Παλατάκι.
Πηγή: inpaok.com
Ένας «τρελός» στον ΠΑΟΚ

Πέρα από τις αναμφισβήτητα πολύ μεγάλες ικανότητές του, ο πρώην ακραίος του Φοίνικα θα προσδώσει σίγουρα και το «πάθος» που χρειάζεται σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Η ατμόσφαιρα που έζησε στους τελικούς αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώθηκε και στις δικές του «ατάκες» στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών ο 24χρονος αθλητής δήλωνε πόσο μεγάλη στιγμή για τον ίδιο ήταν να παίξει μπροστά σε 8.000 οπαδούς.

Μάλιστα μιλώντας και με άλλους συμπαίκτες του αλλά και δημόσια συζητούσε για το ότι ένοιωθε απίστευτα, για όσα κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες πριν την έναρξη των αγώνων, όταν το τύμπανο δίνει το σύνθημα για το ρυθμικό «ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ...», που ακούγεται παραδοσιακά στην έδρα του Δικεφάλου.

Ο Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να ζήσει ως γηπεδούχος πλέον αυτή την ατμόσφαιρα τη νέα σεζόν και να συμβάλλει στην προσπάθεια να βαφτούν και άλλοι τίτλοι ασπρόμαυροι.

Διαβάστε ακόμη...