Διπλοπορτάκιας ο Αλαφούζος

Από paokrevolution.net: Πριν από λίγες μέρες έστειλε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συζητήσει με τον Γκιρτζίκη για αλλαγές στην ΚΕΔ δικαιώνοντας όλους εμάς που τονίζομε ότι ο Αλαφούζος κάθε άλλο παρά σύμμαχος πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Πηγή: paokrevolution.net
Διπλοπορτάκιας ο Αλαφούζος

Σήμερα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που αποτελεί ήττα του έκπτωτου προέδρου, ο Αλαφούζος το γύρισε. Διαβάστε τι υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό για τον άνθρωπο με τον οποίο δυο μέρες νωρίτερα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι μαζί του!

Ως ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας και της ανατροπής στη σημερινή ΕΠΟ ερμηνεύουν στον Παναθηναϊκό το σημερινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, κατά την οποία η τωρινή διοίκηση μέτρησε μεγάλες απώλειες.

Όπως τονίζουν οι «πράσινοι» η ήττα του συστήματος και το σημερινό ξεκάθαρο μήνυμα των εκλογών οδηγούν τη διοίκηση της ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Γιώργο Γκιρτζίκη στην παραίτηση.

Όπως λένε στο «τριφύλλι» δεν υπάρχει άλλος δρόμος στο άμεσο μέλλον από την παραίτηση των «κεφαλών» της ομοσπονδίας, αφού ο χρόνος τους τελείωσε.

Διαβάστε ακόμη...