Τζαβέλλας για Άγγελο: «Κανένα σχόλιο»

Από thessports.gr: Ο Γιώργος Τζαβέλλας φιλοξενήθηκε στο νέο τεύχος του «Toumba Magazine» και εκεί μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη τον Άγγελο Αναστασιάδη και για πολλά άλλα.
Πηγή: thessports.gr
Τζαβέλλας για Άγγελο: «Κανένα σχόλιο»

Αναλυτικά: «Ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από τα χρήματα, έχει αφιερώσει χρόνο κι ενέργεια, δείχνει πως αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να του δώσουμε κι εμείς κάτι πίσω. Θα ήθελα να έχουμε πάρει το Κύπελλο του 2014.

Μου λείπει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό που αξίζουμε ως ομάδα και ως διοίκηση», είπε για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Για το θέμα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, δήλωσε: «Με κατηγορούν πως δεν απάντησα στον κύριο Αναστασιάδη. Τι να απαντήσω; Είχε πει ότι τον τελευταίο καιρό είχα δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια. Εγώ τότε δεν ήμουν στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι έκανα κακό σε κανέναν. Ούτε στους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω άριστη σχέση. Οπότε νομίζω ότι δεν έχω να σχολιάσω κάτι στο συγκεκριμένο θέμα».

Για τον Ιγκόρ Τούντορ δήλωσε: «Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βλάνταν Ίβιτς λέγοντας πως δεν είναι νέος προπονητής, αλλά παλιός, καθώς τον βοήθησε παρά πολύ την περίοδο που δυσκολευόταν πρωτίστως ως άνθρωπος και εν συνεχεία ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε ακόμη...