Μετρά τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης ο Σαββίδης

Από metrosport.gr: Στη σημερινή ΓΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα γίνει η πιο αξιόπιστη καταγραφή δυνάμεων και των δύο στρατοπέδων.
Πηγή: metrosport.gr
Μετρά τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης ο Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο αγώνα τον τελευταίο 1,5 χρόνο να βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα συνασπισμός δυνάμεων κόντρα στην διοίκηση Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ.

Ο Ιβάν Σαββίδης βγήκε ανοιχτά μπροστάρης για να βοηθήσει να υπάρξει ανατροπή στην καθεστωτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει καθιερώσει ένα περιβάλλον φιλικό μόνο για έναν (Ολυμπιακό).

Στη σημερινή ΓΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα γίνει η πιο αξιόπιστη καταγραφή δυνάμεων και των δύο στρατοπέδων. Παρά τις μεθοδεύσεις της τωρινής διοίκησης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να "μπλοκάρει" τις ψήφους Ενώσεων που δεν είναι φιλικά διακείμενες απέναντί της, υπάρχει βάσιμη αισιοδοξία ότι τελικά η ΄"φθορά" που έχει υποστεί από τα διάφορα σκάνδαλα η νυν διοίκηση της ΕΠΟ θα αποτυπωθεί και στην ψηφοφορία.

Φυσικά, κανείς δεν περιμένει όλες οι Ενώσεις που διαφωνούν με την διοίκηση Γκιρτζίκη να το εκφράσουν σε μία ανοιχτή ψηφοφορία, γι' αυτό και ο βασικός στόχος είναι να υπάρχει ένα 30% αρνητικών ψήφων (υπολογίζεται ότι τελικά ο συνολικός αριθμός ψήφων μέσα από διάφορες διαδικασίες που θα προηγηθούν θα φτάσει τις 180) στον διοικητικό απολογισμό.

Αν υπάρχουν περίπου 60 ψήφοι "κόντρα" στη διοίκηση Γκιρτζίκη, τότε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν άνθρωποι και μέσα από τον ΠΑΟΚ και κυρίως μέσα από την αντιπολίτευση, οι εκλογές του Οκτώβρη θα έχουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει δικαίωμα μίας ψήφου-όπως όλες οι ΠΑΕ της Σούπερ Λϊγκας, θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρός της, Μάκης Γκαγκάτσης.

Διαβάστε ακόμη...