Το παραμύθι των εξυγιαντών!

Από sdna.gr: Θαυμάστε κάτι εξυγιαντές! ΠΑΕ οι οποίες δήθεν επαναστατούν και απειλούν ότι δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει η διαιτησία, θα πάνε στη Γ.Σ. της ΕΠΟ και θα ψηφίσουν υπέρ Γκιρτζίκη!
Πηγή: sdna.gr
Το παραμύθι των εξυγιαντών!

Η ψήφιση του διοικητικού απολογισμού της διοίκησης Γκιρτζίκη στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (24/6) αναμένεται να εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Θυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τρεις εκπρόσωποι από κάθε ΕΠΣ, τρεις εκπρόσωποι από τη Football League ενώ η Super League θα έχει 16 ψήφους, μία για κάθε μέλος της.

Το SDNA αποκαλύπτει λίγες ώρες πριν την Γενική Συνέλευση, την πρόθεση των ΠΑΕ της Super League απέναντι στα πεπραγμένα της διοίκησης Γκιρτζίκη, θυμίζοντας ότι οι 12 «μικρές» και «μικρομεσαίες» ΠΑΕ (όλες δηλαδή), κατηγορούν ανοιχτά την ΕΠΟ για το επίπεδο της διαιτησίας, ζητούν ριζικές αλλαγές, στέλνουν επιστολές στην FIFA και στην UEFA, και το κυριότερο: απειλούν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει η κατάσταση στη διαιτησία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ψήφο εμπιστοσύνης στον Γκιρτζίκη, υπερψηφίζοντας τον διοικητικό απολογισμό του, ετοιμάζονται δώσουν οι ΠΑΕ:

Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βέροια, Ηρακλής, Καλλονή, Πανθρακικός και Ολυμπιακός.

Κατά του διοικητικού απολογισμού αναμένεται να ψηφίσουν οι ΠΑΕ:

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη.

Αδιευκρίνιστη είναι μέχρι στιγμής η στάση του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου, με αρκετές πιθανότητες να μην εκπροσωπηθούν. Αν το κάνουν, είναι εξαιρετικά πιθανό να ψηφίσουν «ναι» στον απολογισμό Γκιρτζίκη. Ο Πλατανιάς, εξάλλου, δεν θα εκπροσωπηθεί.

Βάσει των παραπάνω, λοιπόν, πώς μπορεί να εξηγηθεί το... παραμύθι της εξυγίανσης και των «αλλαγών εδώ και τώρα αλλιώς δεν κατεβαίνουμε», του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρομήτου, της Βέροιας και του Ηρακλή;

Από τον Ολυμπιακό δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό, αφού στηρίζει τη νυν διοίκηση, ούτε από Καλλονή και Πανθρακικό που έτσι κι αλλιώς έχουν υποβιβαστεί (αν και γι' αυτό το λόγο δεν θα έπρεπε να πάνε καν να ψηφίσουν...).

Όμως οι «12» δήθεν... επαναστατημένοι γιατί κάνουν προτάσεις για τη διαιτησία στον Γκιρτζίκη και "ουρλιάζουν" για αλλαγές βγάζοντας μανιφέστα;

Και αφού είναι τόσο... δυσαρεστημένοι, γιατί θα πάνε και θα ψηφίσουν υπέρ της νυν διοίκησης;

Τι φοβούνται; Αντίποινα; Φοβούνται ότι θα σημαδευτούν και θα τους περάσει η διαιτησία «πριονοκορδέλα» τη νέα χρονιά; Και οι Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη τι είναι; Οι ηλίθιοι της υπόθεσης;

Αυτοί είναι που θέλουν την εξυγίανση; Είναι ξεκάθαρο: Οι μικρές και οι μικρομεσαίες ΠΑΕ που θα ψηφίσουν υπέρ του «συστήματος ΕΠΟ», δεν πρέπει να θεωρούνται από κανέναν φίλαθλο ότι ενδιαφέρονται για εξυγίανση και αλλαγές.

Λειτουργούν καιροσκοπικά και ενδιαφέρονται μόνο για το μικροσυμφέρον τους και για να μην τους πειράζει η διαιτησία. Τίποτε άλλο δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ψήφος τους δεν επηρεάζει κάτι ουσιαστικό στην ψηφοφορία, όμως προκύπτουν συμπεράσματα που πρέπει κάθε φίλαθλος να γνωρίζει. Να γνωρίζει το παραμύθι της... δήθεν επανάστασης!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...