Τι συμβαίνει με Γκολάσα

Από inpaok.com: Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ τον τελευταίο καιρό, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Μακάμπι Χάιφα και Τελ Αβίβ, για τον Εγιάλ Γκολάσα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Τι συμβαίνει με Γκολάσα

Ο σύλλογος από το Τελ Αβίβ μάλιστα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον 24χρονο μέσο του Δικεφάλου, για συμβόλαιο δυνεργασίας διετούς διάρκειας...

Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωση του Ισραηλινού χαφ; Ο Γκολάσα έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», με τον νεαρό μέσο να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Από την άλλη πλευρά οι συμπατριώτες του, αναφέρουν πως τόσο η Μακάμπι Χάιφα, όπως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, περιμένουν τον Γκολάσα να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να κάνουν την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν.

Στον Δικέφαλο, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 24χρονου μέσου, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά από την στιγμή που ο Ισραηλινός χαφ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους», που τον «δένει» για ακόμα έναν χρόνο στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Γκολάσα, πρόθεση του τις επόμενες ημέρες, είναι να καθίσει στον τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Δικέφαλο, με πιθανότερο προορισμό του να είναι πίσω στο Ισραήλ...

Διαβάστε ακόμη...