«Επαγγελματίας σε όλα του ο Ματέους!»

Από paokrevolution.net: Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στο Metropolis 95.5 για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του Δικεφάλου.
Πηγή: paokrevolution.net
«Επαγγελματίας σε όλα του ο Ματέους!»

Την άποψή του για τον Ματέους Λέιτε κατέθεσε στο Metropolis 95.5 ο Πορτογάλος προπονητής Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος τον είχε ποδοσφαιριστή στην Μπράγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το προφίλ του Ματέους: «Είναι επαγγελματίας σε όλα του. Πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική τεχνική που πετυχαίνει πολλά γκολ και του αρέσει να κάνει κρυφές σέντρες».

Για το αν θεωρεί αρνητικό στοιχείο την ηλικία: «Δεν είναι καθόλου αρνητικό στοιχείο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθά την εκάστοτε ομάδα του παρά την ηλικία του».

Για τις εντυπώσεις του από την προ ετών επαφή του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω πολύ καιρό που μίλησα με Σαββίδη, δεν τα βρήκαμε, ήταν και λίγο καθυστερημένη η συνομιλία μας, και έχω την εντύπωση ότι ήδη είχε άλλον προπονητή στο μυαλό του».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν τον παρακολουθώ πολύ στενά, έχω άποψη, όμως, από αυτά που ακούω ειδικά για τα τελευταία παιχνίδια του».

Διαβάστε ακόμη...