Προτάθηκε και αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ (videos)

Από metrosport.gr: Ο 27χρονος υψηλόσωμος Σενεγαλέζος στράικερ, που είναι ελεύθερος από την Κουμπάν Κράσνονταρ, προτάθηκε και αξιολογείται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Προτάθηκε και αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ (videos)

Μπορεί ο Ματέους να βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την γραμμή κρούσης με έναν ακόμη ικανότατο ποδοσφαιριστή που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός επιθετικού σχήματος που θα βγάζει «φωτιές» και θα παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας που θα παρουσιάσουν οι αντίπαλοί του. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα προτάθηκε στους επιτελείς του ΠΑΟΚ ένας ακόμη επιθετικός, η περίπτωση του οποίου αξιολογείται.

Ο λόγος για τον 27χρονο υψηλόσωμο Σενεγαλέζο Ιμπραχίμα Μπαλντέ, ο οποίος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Ρωσική Κουμπάν Κράσνονταρ στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία. Μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ αγωνίστηκε σε 23 επίσημα παιχνίδια και σημείωσε 6 γκολ. Συνολικά, ο Σενεγαλέζος φόρ αγωνίστηκε 99 φορές με την ρωσική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 28 φορές ενώ μοίρασε και 11 ασίστ στους συμπαίκτες του. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως σε αυτά τα παιχνίδια, δέχτηκε μόλις 12 κίτρινες κάρτες. Πριν την Κουμπάν Κράσνονταρ στη Ρωσία, ο Μπαλντέ αγωνίστηκε στην Ισπανία σε Νουμάνθια, Οσασούνα αλλά και Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου σε 22 αγώνες πέτυχε 3 γκολ.

Η περίπτωση του Μπαλντέ αξιολογείται όπως αναφέραμε και «προσελκύει» καθώς είναι σε πολύ καλή ηλικία, είναι ψηλός (1,90) και ταχύς με (ή χωρίς) την μπάλα στα πόδια. Και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει, δεν τα διαθέτει κάποιος άλλος από τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης Μπαλντέ ο οποίος προτάθηκε και αξιολογείται, είναι και το γεγονός πως είναι ελεύθερος. Κατά συνέπεια ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας με τον Μπαλντέ και τους εκπροσώπους του και όχι με εκπροσώπους ομάδος που θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την προοπτική απόκτησής του. Το θέμα αξιολογείται και όλα είναι ανοιχτά.

Δείτε σε δράση τον Ιμπραΐμα Μπαλντέ...

Διαβάστε ακόμη...