Επίθεση-«φωτιά» με την προσθήκη Ματέους

Aπό metrosport.gr: Ο 33χρονος Βραζιλιάνος Ματέους Λέιτε θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Επίθεση-«φωτιά» με την προσθήκη Ματέους

Με την παρουσία του 33χρονου Βραζιλιάνου σούπερ σκορερ Ματέους Λέιτε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, αναμένεται να ολοκληρωθεί και η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα περίοδο.

Όπως σας είχε ενημερώσει αναλυτικά η «Μ» ο Ματέους που έμεινε ελεύθερος από την Ουκρανική Ντνίπρο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα, ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, και μετά από έντονες διαπραγματεύσεις (αφορούσαν κυρίως την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του) θα υπογράψει σήμερα διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ματέους ζητούσε από την έναρξη των συζητήσεων, συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ο ΠΑΟΚ αρχικά του πρότεινε ένα με την δυνατότητα της ανανέωσης για ένα ακόμη. Σε αυτό το σημείο υπήρξε μία «τριβή», η οποία όμως δεν στάθηκε δυνατό να ανατρέψει την διαφαινόμενη συμφωνία.

Η έλευση του Ματέους από χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ανοίγει διάπλατα τον δρόμο και για την ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφής. Ο Ματέους έπαιξε στην Μάρκο, την Μπράγκα όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την ανάλογη παραγωγικότητα.

Με την Μπράγκα είχε ουσιαστικά τρεις ολοκληρωμένες σεζόν και συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Στην τριετή παρουσία του αγωνίστηκε σε 121 παιχνίδια, πέτυχε 21 γκολ και είχε 7 ασίστ. Στο Champions League ειδικά ο Ματέους σημείωσε 3 γκολ στα προκριματικά ενώ πέτυχε ακόμη 3 στους 6 αγώνες των ομίλων.

Μετακόμισε στην Ντνίπρο όπου αγωνίστηκε επί 5,5 χρόνια και οι στατιστικές του επιδόσεις ήταν αξιοθαύμαστες. Ο Ματέους είχε 197 συμμετοχές στην Ντνίπρο με 62 γκολ και 42 ασίστ στο ενεργητικό του. Στο ουκρανικό πρωτάθλημα πέτυχε 49 γκολ και είχε 38 ασίστ. Στο Europa League μάλιστα έπαιξε σε 27 παιχνίδια και σημείωσε 8 γκολ. Ο Ματέους όπως αναφέραμε θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη...