Έρχονται οι πρώτοι

Από inpaok.com: Η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, αρχίζει ουσιαστικά από την Τρίτη (21/6), καθώς οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα περάσουν από τα απαραίτητα, εργομετρικά και ιατρικά τεστ, πριν την έναρξη των προπονήσεων, με την πρώτη συγκέντρωση των «ασπρόμαυρων» να έχει οριστεί για την Τετάρτη (22/6).
Πηγή: inpaok.com
Έρχονται οι πρώτοι

Παρόντες θα είναι και τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, Εβγέν Σάχοφ και Τζάλμα Κάμπος. Οι δύο πρώτοι μάλιστα αναμένονται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (20/6).

Παράλληλα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του INPAOK, για τον Ματέους, καθώς ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικές την Τρίτη (21/6), αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές συζητήσεις, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, αρχίζει ουσιαστικά από την Τρίτη (21/6), καθώς οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα περάσουν από τα απαραίτητα, εργομετρικά και ιατρικά τεστ, πριν την έναρξη των προπονήσεων, με την πρώτη συγκέντρωση των «ασπρόμαυρων» να έχει οριστεί για την Τετάρτη (22/6).

Παρόντες θα είναι και τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, Εβγέν Σάχοφ καιΤζάλμα Κάμπος. Οι δύο πρώτοι μάλιστα αναμένονται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (20/6).

Παράλληλα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του INPAOK  για τον Ματέους, καθώς ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικές την Τρίτη (21/6), αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές συζητήσεις, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...