«Το πεπρωμένο του Ρομέρο είναι στην Ευρώπη»

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του και ήδη ορισμένα ονόματα επιθετικών έχουν «κυκλοφορήσει»
Πηγή: metrosport.gr
«Το πεπρωμένο του Ρομέρο είναι στην Ευρώπη»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του και ήδη ορισμένα ονόματα επιθετικών έχουν «κυκλοφορήσει» χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις. Σε μέσα ενημέρωσης της Λατινικής Αμερικής γράφηκε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον 23χρονο επιθετικό της Κορίνθιανς τον Ανχελ Ρομέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των μέσων από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Ανχελ Ρομέρο απάντησε αρνητικά στη πρόταση του ΠΑΟΚ καθώς η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Κορίνθιανς. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά πως ο Ρομέρο δέχθηκε κρούσεις και από δύο ομάδες της Ρωσίας, στις οποίες επίσης απάντησε αρνητικά.

Ο Ανχελ Ρομέρο είναι ο αδελφός (δίδυμος) του Όσκαρ Ρομέρο ο οποίος σημειωτέον αγωνίζεται στη Ρασίνγκ Κλούμπ.

Χθες σε μέσο ενημέρωσης της Παραγουάης μίλησε ο μάνατζερ του παίκτη ο Ντάνιελ Κάμπος ο οποίος δήλωσε: «Το μέλλον του Ανχελ Ρομέρο είναι μεταξύ της Γαλλίας και της Ιταλίας. Εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο. Το πεπρωμένο του είναι στην Ευρώπη».

Ο Ανχελ Ρομέρο είναι τρείς φορές διεθνής, η πρώτη του ομάδα ήταν η Σέρο Πορτένο ενώ στην Κορίνθιανς μετακινήθηκε πριν από δύο ακριβώς χρόνια. Τότε οι Βραζιλιάνοι τον απέκτησαν καταβάλλοντας ένα ποσό που άγγιζε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του με την Κορίνθιανς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε κάποια αναφορά στο όλο θέμα, το οποίο επαναλαμβάνουμε δημοσιοποιήθηκε σε μέσα ενημέρωσης από την Παραγουάη και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη...