Δεν πάει πουθενά ο Κουλούρης

Από inpaok.com: Τις τελευταίες ήμερες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι υπάρχει περίπτωση ο Ευθύμης Κουλούρης να πάει δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: inpaok.com
Δεν πάει πουθενά ο Κουλούρης

Ωστόσο τα δεδομένα είναι φέτος διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή του Βλάνταν Ίβιτς, πιστεύει στις ικανότητες του νεαρού επιθετικού και όλοι στον Δικέφαλο, θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να γίνει σημαντικό στέλεχος της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ όντως ρώτησε για δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη, όμως η απάντηση είναι αρνητική.

Οι «ασπρόμαυροι» στο σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν έχουν το όνομα του Κουλούρη στη βασική επιθετική τριάδα για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη και έναν ακόμη σέντερ φορ που θα αποκτηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο 20χρονος ταν τα περασμένα χρόνια ο «μπομπέρ» των ακαδημιών του Δικεφάλου και μάλιστα όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τς πρώτης ομάδας ο Χουμπ Στέφενς, πήρε τις ευκαιρίες και απέδειξε ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Τα επόμενα όμως δυο χρόνια αδικήθηκε, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν που ο ΠΑΟΚ, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν στην συγκεκριμένη θέση, δεν τον κάλεσε τον Γενάρη πίσω από τον δανεισμό του στην Κύπρο και την Ανόρθωση, καθώς Τούντορ-Άρνεσεν δεν το επιθυμούσαν, όμως το... βρήκαν αργότερα μπροστά τους όταν η ομάδα είχε ξεμείνει από επιθετικό!

Διαβάστε ακόμη...