Ταρέμι-Ανσαριφάντ και ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Στην αρχή ξεκίνησε ως φήμη, πλέον όμως όλα τα ΜΜΕ του Ιράν, γράφουν πως ο Μεχντί Ταρέμι θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ταρέμι-Ανσαριφάντ και ΠΑΟΚ

Στα Μέσα της πατρίδας του ποδοσφαιριστή, φιλοξενούνται και δηλώσεις του δικηγόρου του παίκτη, Σαμάντ Ιμπαχίμ, ο οποίος επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Μάλιστα στα δημοσιεύματα οι Ιρανοί τονίζουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι ο μόνος Ιρανός που θέλει ο ΠΑΟΚ, καθώς έχει έρθει σε επαφή με τον Καρίμ Ανσαριφάντ του Πανιωνίου.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 26χρονος επιθετικός των «κυανέρυθρων» που έκανε εκπληκτική σεζόν, το 2012 αγωνίστηκε στην Περσέπολις, ομάδα που παίζει τώρα ο Μεχντί Ταρέμι.

Ο Ιρανός επιθετικός, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα, με 16 γκολ, αποκαλείται από τα ΜΜΕ της πατρίδας ως ο «Ζλάταν» του Ιράν.

Πρόπερσι στο Persian Gulf Pro League, ήταν ο Εντίνιο που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ πρώτος σκόρερ της Ροστόφ, στην οποία χορηγός είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν ένας άλλος Ιρανός, ο Σερντάρ Αζμούν, ο οποίος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν.

Διαβάστε ακόμη...