Οι πρώτες μεταγραφικές προτεραιότητες στον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Λούμπος Μίχελ που κατά κύριο λόγο ασχολείται με τα μεταγραφικά, έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους «στόχους» του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και με τις ομάδες και προσδοκά τα καλύτερα αποτελέσματα.
Πηγή: metrosport.gr
Οι πρώτες μεταγραφικές προτεραιότητες στον ΠΑΟΚ

Αυτή την στιγμή, ως πρώτες προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός κεντρικού αμυντικού. Θα είναι το ιδανικότερο από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας να βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι δύο παίκτες που θα καλύψουν τις συγκεκριμένες προαναφερθείσες θέσεις.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός, εφόσον αξιολογηθεί μία περίπτωση ενός συγκεκριμένου επιθετικού που έχει προταθεί και είναι ελεύθερος να αποκτηθεί άμεσα. Παράλληλα ο Σλοβάκος πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής επιθυμεί να «κλείσει» τις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Σίγουρα δεν μπορεί να τις «τελειώσει» όλες άμεσα για ευνόητους λόγους.

Ακόμη, στον ΠΑΟΚ θα επιμείνουν για το 10άρι αλλά και για έναν πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει την δυάδα που απαρτίζεται από τους Γλύκο και Βελλίδη. Οι προοπτικές θα είναι περισσότερες όμως, αργότερα.

Διαβάστε ακόμη...