Και η Παρί για Λούκας!

Από inpaok.com: Ακόμα ένας ενδιαφερόμενος προστέθηκε στον μακροσκελή κατάλογο, των ομάδων που φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ.
Πηγή: inpaok.com
Και η Παρί για Λούκας!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε... εκρηκτική σεζόν στην Primera Division, με την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ!

Έτσι μετά τις Σεβίλλη, Λέστερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μονακό και άλλων ομάδων, στον κατάλογο έρχεται να προστεθεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει εφημερίδα της Γαλικίας, ο 27χρονος επιθετικός αποτελεί επιθυμία του νέου τεχνικού των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, ο οποίος τον ήθελε και για λογαριασμό της Σεβίλλης, προτού αποχωρήσει από τον πάγκο της κάτοχου του Europa League.

Από την πλευρά του ο ατζέντης του Λούκας, σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από την Παρί, αλλά τον Λούκας μόνο ασυγκίνητο δεν θα τον άφηνε το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας...

«Η Σεβίλλη, ήθελε να αποκτήσει τον Λούκας, επειδή αρέσει στον Ουνάι Έμερι. Για την ώρα, ωστόσο δεν έχω δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο θα πάρουμε το πρώτο αεροπλάνο για Παρίσι...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, επιθυμία του προέδρου της Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντες, είναι να κρατήσει τον Λούκας στην ομάδα του, ωστόσο αναγνωρίζει ότι με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον Ισπανό, κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Η ρήτρα του Λούκας ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια, με τους παράγοντες της «Ντέπορ», να είναι αισιόδοξοι πως κάποιος από τους ενδιαφερόμενους, θα καταβάλει αυτό το ποσό, με τον ΠΑΟΚ να μην μένει ασυγκίνητος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς στον Δικέφαλο, φρόντισαν να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης για τον 27χρονο επιθετικό που ανέρχεται στο 30%...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...