"Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Από metrosport.gr: Η «Μ» επικοινώνησε χθες με τον ατζέντη του Ανχελ Κρέσπο, Αλβάρο Τόρες, ο οποίος μίλησε για τις διαπραγματεύσεις που έχουν αρχίσει με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
"Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Η απόκτηση ενός τουλάχιστον έμπειρου και ικανού κεντρικού αμυντικού αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές των Μίχελ και Ιβιτς στην προσπάθεια που κάνουν για να ενισχύσουν την ομάδα στα μετόπισθεν.

Χθες αναφερθήκαμε μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» στην περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Άνχελ Κρέσπο που ανήκει στην Αγγλική Άστον Βίλλα. Ο Κρέσπο την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ισπανική Ράγιε Βαγιεκάνο, ο δανεισμός του τελείωσε και πλέον η Αστον Βίλλα έχει τον πρώτο λόγο καθώς διατηρεί τα δικαιώματά του. Όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ», ο υποβιβασμός της Αστον Βίλλα κάλλιστα μπορεί να δρομολογήσει τις επόμενες εξελίξεις. Η επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κρέσπο, ήρθε διά στόματος του ατζέντη του.

Η «Μ» επικοινώνησε χθες με τον Αλβάρο Τόρες, ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ανχελ Κρέσπο και μέσα από τις διαπραγματεύσεις που έχουν αρχίσει θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση. Επί της ουσίας ο ατζέντης του Ισπανού αμυντικού (μπορεί να αγωνιστεί και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας) τόνισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ανχελ Κρέσπο, προς το παρών δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις». Λίγο αργότερα και μέσα από την επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προέκυψε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Ποια είναι αυτή; «Ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει τον Κρέσπο από την Αστον Βίλλα, με την οποία έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια». Από αυτή την φράση είναι κατανοητό πως οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου επιδιώκουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ο οποίος φυσικά δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Μέσα από τις διαπραγματεύσεις θα προκύψει πολύ σύντομα το οριστικό αποτέλεσμα.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως ο Δικέφαλος είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς. Πρόταση δηλαδή έχει γίνει και για τον Κρέσπο ενώ μπάσιμο δυνατό έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και για τον Βαρελά της Στεάουα, όπως γράφουμε σήμερα στην σελίδα 5 του ρεπορτάζ. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει προτάσεις και σε άλλους κεντρικούς αμυντικούς. Είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ έχει απλώσει τα «δίχτυα» του, έχει αξιολογήσει παίκτες που ενδιαφέρουν και μέσα από τις διαπραγματεύσεις αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...