Θυμήθηκε τον Μακ η Μάντσεστερ Σίτι

Από inpaok.com: Το Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλία, είναι εν εξελίξει, με τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπείται στον κορυφαίο θεσμό εθνικών ομάδων στην Ευρώπη από τους Ρόμπερτ Μακ και Έργκους Κάτσε.
Πηγή: inpaok.com
Θυμήθηκε τον Μακ η Μάντσεστερ Σίτι

Για τον Σλοβάκο επιθετικό του Δικεφάλου, μάλιστα αφιέρωμα φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο 25χρονος άσος, στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα των «πολιτών», σε επίπεδο ακαδημιών...

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα, παρουσίασε αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Euro και στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα της.

Ανάμεσα στους Φρέντερικ Βέσελι, Ζέλσον Φερνάντες, Ζερόμ Μπόατεγκ, Βερντράν Τσόρλουκα, Ντάνιελ Στάριτζ, Τζέιμς Μίλνερ, Γκλέν Γουέλαν, είναι και ο Ρόμπερτ Μακ.

«Ακόμα ένας παίκτης που κατέκτησε το Κύπελλο Νέων της FA (σ.σ. η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία). Ο Ρόμπερτ Μακ, χρειάστηκε να φύγει από την Σίτι για να φτιάξει το όνομα του. Ένα ταλέντο των ακαδημιών μας με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, πέρασε έξι χρόνια με τους «μπλε», προτού μετακομίσει στην Γερμανία και στην συνέχεια στην τωρινή του ομάδα τον ΠΑΟΚ», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Μάντσεστερ Σίτι, για τον άσο του Δικεφάλου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...