Και ο ΠΑΟΚ για Κάλα

Από sport24.gr: Η ΑΕΚ έχει "παγώσει" το θέμα του κεντρικού αμυντικού και ο Χουάν Κάλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του ΠΑΟΚ, ο οποίος "μιλά" με τη Χετάφε.
Πηγή: sport24.gr
Και ο ΠΑΟΚ για Κάλα

Αρχικά προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με την Ένωση να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Χετάφε, ωστόσο ο τελικός λόγος να ανήκε - όπως διαβάσατε στο Sport24.gr - στον νέο τεχνικό, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ωστόσο, το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού φαίνεται να έχει "παγώσει" προς το παρόν για τους "κιτρινόμαυρους", καθώς την ίδια ώρα "τρέχουν" άλλες θέσεις μεταγραφικής ενίσχυσης όπως αυτή του αριστερού μπακ (Ινσούα, Χατζάφι, Σις) και του αμυντικού χαφ (Λαΐφης, Κάτσαρ).

Ο Κάλα, ωστόσο, είναι μόλις 26 ετών και προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Χετάφε, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει κι από την Premier League με τη φανέλα της Κάρντιφ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στο "παιχνίδι" απόκτησης του Ισπανού άσου και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Μαδρίτης.

Εξάλλου, είναι δεδηλωμένη η πρόθεση ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη θέση, δηλαδή του κεντρικού αμυντικού. Πάντως για τον Χουάν Κάλα ενδιαφέρονται τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο κι άλλες δύο ομάδες από το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη...