«Παίζει με το μυαλό ο Βαρέλα, θα είναι βασικός στον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Παντελής Καπετάνος και σχολίασε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Φερνάντο Βαρέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα της Ρουμανίας.
Πηγή: metrosport.gr
«Παίζει με το μυαλό ο Βαρέλα, θα είναι βασικός στον ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για τη συνύπαρξή τους στη Στεάουα: «Το διάβασα χθες για τον Φερνάντο Βαρέλα. Ήμασταν μαζί στη Στεάουα, είχαμε υπογράψει μαζί».

Για τα στοιχεία του Βαρέλα: «Είναι ένας αμυντικός που σκέφτεται πάρα πολύ. Δεν είναι τόσο δυνατός, παίζει πιο πολύ με το μυαλό. Έχει τεχνική και έχει το γκολ. Στα στημένα ανεβαίνει και μπορεί εύκολα να κάνει το γκολ».

Αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ: «Στη Στεάουα είχε έρθει με πολύ μεγάλες προδιαγραφές, είχε δαπανηθεί μεγάλο ποσό. Πιστεύω ότι θα είναι βασικός στόπερ και θα σταθεί άξια στον ΠΑΟΚ».

Για το ποσό που θα ζητήσουν οι Ρουμάνοι: «Είχε γίνει σίριαλ η μεταγραφή του. Είχε έρθει από τη Βασλούι και από ό,τι ξέρω θα τον πουλήσουν ακριβά».

Αν του είχε πει τίποτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Με ρωτούσε συνέχεια για την Ελλάδα και για τις ομάδες. Του είχα πει ότι 2-3 είναι οι καλές ομάδες και μία εξ αυτών είναι ο ΠΑΟΚ. Του είχα πει ότι η Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη με πολύ κόσμο. Του άρεσε η προοπτική».

Ακούστε ΕΔΩ τα όσα είπε...

Διαβάστε ακόμη...