Σ’ έχω δει κάπου, σε ξέρω…

Από thessports.gr: Αυτό μπορεί να το πει ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ακούγοντας πως ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση στην Στεάουα Βουκουρεστίου για να πάρει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό από το Κάπο Βέρντε, Φερνάντο Βαρέλα...
Πηγή: thessports.gr
Σ’ έχω δει κάπου, σε ξέρω…

Πρόκειται για τον Ζάιρο, ο οποίος πριν από ένα χρόνο έπαιξε αντίπαλος με τον Βαρέλα, όντας εντυπωσιακός στο ένα παιχνίδι, κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφαση του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει!

Για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιξαν πέρσι Τρέντσιν – Στεάουα, με τους Ρουμάνους να κερδίζουν 2-0 στην Σλοβακία, και την Τρέντσιν να κερδίζει 3-2 στο Βουκουρέστι, με τον Ζάιρο να κάνει μεγάλο ματς.

Ως αριστερός επιθετικός, ο Βραζιλιάνος έβγαλε δύο ασίστ για την ομάδα του, παίζοντας στην πλευρά του Βαρέλα, ο οποίος είναι δεξιός στόπερ.

Στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβακία, ο Ζάιρο έπαιξε σέντερ φορ και απέναντι στον Βαρέλα δεν... ακούμπησε.

Τη σεζόν 2015-16 ο Βαρέλα έκανε συνολικά 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Στεάουα, έχοντας 4 γκολ, 10 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη. Την είχε δει στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Διαβάστε ακόμη...