Κουβέντα για Δέδα δίχως οριστικό αποτέλεσμα

Από sport24.gr: Υπήρχε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και αυτό του Γιώργου Δέδα δίχως να προκύψει κάτι ουσιαστικό. Σε βάθος χρόνου ξεκαθαρίζει το μέλλον του παίκτη.
Πηγή: sport24.gr
Κουβέντα για Δέδα δίχως οριστικό αποτέλεσμα

Σε εκκρεμότητα παραμένει για τον ΠΑΟΚ το θέμα του Γιώργου Δέδα, ενός παίκτη που από το 2012 (όταν επέστρεψε στους "ασπρόμαυρους") αντικειμενικά έχει προσφέρει στον "Δικέφαλο" ενώ στους "ασπρόμαυρους" μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Είχαμε προαναγγείλει πως αυτή την εβδομάδα θα υπήρχε επικοινωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του "Δικεφάλου", κάτι που συνέβη τελικά. Εγινε μια πρώτη επαφή δίχως πάντως να προκύψει κάτι ουσιαστικό στο ζήτημα.

Στον εκπρόσωπο του έμπειρου φόργουορντ δεν μεταφέρθηκε ούτε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει την παραμονή του Δέδα, ούτε όμως πως δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Το ζήτημα του Δέδα έτσι παραμένει ανοιχτό, θα "πάει" πιο πίσω όπως φαίνεται αλλά σε βάθος χρόνου θα φανεί τι θα γίνει, ανάλογα το πώς θα στηθεί η ομάδα αγωνιστικά.

Από εκεί και πέρα αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη, υπάρχει μια πληροφορία που αναφέρει πως ρώτησε για το τμήμα μπάσκετ και πώς "έστειλε" το μήνυμα του τύπου "η ΚΑΕ να προχωρήσει και εγώ είμαι εδώ (σ.σ. για βοήθεια)".

Το ζητούμενο, βέβαια, για το τμήμα μπάσκετ είναι να υπάρχει και κάτι πιο... συγκεκριμένο από αυτό σχετικά με την πιθανή βοήθεια του Σαββίδη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια επαφή στελεχών της ομάδας με τον Ερασιτέχνη για να συζητηθεί το ζήτημα της ΚΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...