«22 Ιουνίου θα ξέρουμε για Βέρντι»

Από inpaok.com: Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του Σιμόνε Βέρντι για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει «χτυπήσει» την πόρτα της Μίλαν, για τον 23χρονο επιτελικό χαφ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν και την Κάρπι, που αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ως δανεικός ο Ιταλός ποδοσφαιριστής.
Πηγή: inpaok.com
«22 Ιουνίου θα ξέρουμε για Βέρντι»

Η ομάδα που υποβιβάστηκε στην Serie B, διατηρεί οψιόν αγοράς του Βέρντι από τους «ροσονέρι», χωρίς ωστόσο να έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση...

Για την υπόθεση του Βέρντι, μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ντονάτο Οργκόνι, ο οποίος ανέφερε πως η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 22 Ιουνίου, καθώς τότε λήγει η προθεσμία που έχει η Κάρπι για να ενεργοποιήσει την ρήτρα του 23χρονου μέσου.

«O Βέρντι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, είτε είναι στην Μίλαν, είτε σε άλλη ομάδα. Η κατάσταση είναι στα χέρια της Κάρπι που έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του μέχρι τις 22 Ιουνίου. Εμείς περιμένουμε.

Η Κάρπι μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του και στη συνέχεια να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα. Όπως και να έχει εμείς θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο και για μια πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Βέρντι.

Διαβάστε ακόμη...