Τα σπουδαία και στην Ολλανδία

Από paokrevolution.net: Εννιά μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας όπου είναι λογικό να μετρήσουμε απόντες και δεν αναφερόμαστε μόνο στους αδειούχους διεθνείς αλλά και στους παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν.
Πηγή: paokrevolution.net
Τα σπουδαία και στην Ολλανδία

Σήμερα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση για τον Αγκολέζο και είμαι βέβαιος ότι μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει και άλλη.

Είναι πολύ σημαντικό το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών να γίνει πριν η ομάδα ταξιδέψει για την Ολλανδία όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για δυο εβδομάδες. Γιατί εκεί θα έχουμε τα σπουδαία από κάθε άποψη. Από την πρώτη προπόνηση που θα γίνει στις 4 Ιούλη στο Αρνεμ μέχρι και την τελευταία που θα διεξαχθεί το βράδυ της 17ης του ίδιου μήνα, ο Ιβιτς με τους παίκτες του καλούνται να βάλουν τις βάσεις για έναν ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ που δεν θα έχει μόνο ως στόχο να παλέψει για την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο του CHL αλλά κυρίως να βγάλει αξιοπρεπώς τη χρονιά και διεκδικώντας τους στόχους.

Αυτό το διάστημα που η ομάδα θα είναι στην Ολλανδία είναι χρήσιμο όμως και από μια άλλη άποψη. Πέρα από τους παίκτες που θα "κοπούν" νωρίτερα από τον Ιβιτς και εκεί στην Ολλανδία θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα. Γιατί είναι δεδομένο ότι όποιος ταξιδέψει στο Αρνεμ δεν σημαίνει ότι έχει "κλειδώσει" και τη θέση στο ρόστερ. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και επομένως και αφίξεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών θα έχουμε. Στην Ολλανδία λοιπόν κάθε παίκτης πρέπει να δει "εγωιστικά" την παρουσία του εκεί, να αποδείξει στον Ιβιτς ότι και θέση στο ρόστερ έχει αλλά και στην ενδεκάδα. Και όταν οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι και έχουν προσωπικά κίνητρα, η δουλειά κάθε προπονητή γίνεται ευκολότερη.

Αρκεί φυσικά να συνεχιστούν οι καλές μεταγραφές αφού όπως είπε και ο Ιβιτς προχθές "η ομάδα θέλει καλές μεταγραφές για καλή σεζόν". Και ως καλή μεταγραφή μπορεί επίσης να θεωρηθεί η παρουσία ενός ή περισσοτέρων παικτών που πέρσι βολόδερναν στην ομάδα. Τρανταχτό παράδειγμα αυτή του Λέοβατς. Εφυγε ο Τούντορ, άλλαξε το σύστημα είδαμε άλλον Μαρίν στα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...