"Είχα επαφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι συμφωνία"

Από sport24.gr Οι συμπατριώτες του τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ διαψεύδει και ο 27χρονος αμυντικός της Στουτγάρδης, Σούνιτς, ξεκαθαρίζει το τοπίο με δηλώσεις του στο Sport24.gr.
Πηγή: sport24.gr
"Είχα επαφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι συμφωνία"

Το όνομα του Τόνι Σούνιτς "παίζει" για τον ΠΑΟΚ από χθες και σήμερα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Γράφτηκε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και ακόμη πως η μεταγραφή του θα κοστίσει 2,5 εκ. ευρώ, που θα πρέπει να καταβάλει ο Δικέφαλος στη Στουτγάρδη (μετά τον υποβιβασμό της ψάχνει να πουλήσει παίκτες με συμβόλαιο όπως ο Σούνιτς που δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018). Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε τα περί συμφωνίας.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 27χρονο, ύψους 1.92μ., κεντρικό αμυντικό και ζήτησε τη δική του γνώμη. Αν όντως υπάρχει συμφωνία και αν η Στουτγάρδη ζητά τόσο χρήματα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σούνιτς δήλωσε από την πλευρά του στο Sport24.gr: "Δεν είναι αλήθεια ότι έχω κάνει συμφωνία. Υπήρξαν κάποιες επαφές, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι. Το μόνο που μπορώ να είναι ότι δεν συμφωνήσαμε σε κάτι. Δεν θα προσθέσω κάτι άλλο».

Ποιος είναι ο Σούνιτς

Ο Σούνιτς άρχισε την καριέρα του από τη Ζρίνσκι Μόσταρ, πέρασε από την Κορτράικ πριν πάρει μεταγραφή στη Ζόρια. Από 'κει πήγε στην Κούμπα Κράσνονταρ και πέρυσι το καλοκαίρι κατέληξε στην Στουτγάρδη με την οποία έκανε συνολικά 22 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και σημείωσε δύο γκολ.

Μετρά και 17 συμμετοχές με την Εθνική Βοσνίας.

Διαβάστε ακόμη...