Κρατά σταντ μπάι τον Ματέους Νασιμέντο

Από metrosport.gr: Οι επαφές μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό αλλά ακόμη οριστική συμφωνία δεν υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.
Πηγή: metrosport.gr
Κρατά σταντ μπάι τον Ματέους Νασιμέντο

Τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον 33χρονο εξτρέμ της Ντνίπρο, Ματέους Νασιμέντο, τις έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, όπως και τον ενδοιασμό που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λόγω της ηλικίας του. Χθες στην ιστοσελίδα sportarena.com γράφτηκε για οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και λίγο αργότερα ήρθε αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ τόνιζαν ότι ναι μεν υπάρχουν συζητήσεις για τον Ματέους, αλλά σε καμία περίπτωση ακόμη οριστική συμφωνία. Μεταφέρθηκε επίσης ότι από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Τζαλμά Κάμπος στην παρούσα φάση δεν υπάρχει χώρος για ακόμη έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, εκτός και εάν παραχωρηθεί ο Μακ.

Είναι εμφανές ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο πώλησης του Σλοβάκου άσου, με δεδομένο ότι τελευταία υπάρχει έντονη κινητικότητα από τις ομάδες που τον παρακολουθούν. Οι διοικούντες τον Δικέφαλο προφανώς κρατούν τον Ματέους σταντ μπάι για να προχωρήσουν σε συμφωνία εφόσον χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμη...