Πράσινο φως από Σαββίδη

Από inpaok.com: Το απόγευμα της Δευτέρας αναχώρησε για το Ροστόφ, ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αρκετές συναντήσεις για θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο καθώς το Σαββατοκύριακο λόγω του γάμου, η προσοχή του ήταν στραμμένη στους προσκεκλημένους που φιλοξένησε στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
Πράσινο φως από Σαββίδη

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συναντήσεις με τον Λούμπος Μίχελ και άλλους συνεργάτες του, αλλά προτεραιότητα έδωσε στα μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σαββίδης έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν ο Μίχελ και ο Ιβιτς στις επόμενες κινήσεις που έχουν προγραμματίσει και αφορούν την απόκτηση αμυντικού, γκολκίπερ και επιτελικού χαφ. Όπως είναι γνωστό ο Δικέφαλος έχει μια καταρχήν συμφωνία με τον Ματέους που μπορεί να την ενεργοποιήσει εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Παράλληλα ο Μίχελ συζητά και με άλλους παίκτες εξαντλώντας τα περιθώρια που έχει στη διάθεση του για να προχωρήσει στην καλύτερη επιλογή. Με δεδομένη την έγκριση του μεγαλομετόχου για τις επόμενες κινήσεις, θεωρείται πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμα παικτών, χωρίς να υπολογίζεται ο Τζάλμα Κάμπος που ήδη θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...