«Αυτά τα προσόντα πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας που θα έρθει στον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Μπλάντεν Φούρτουλα παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89,4 για αυτή τη θέση που τόσο έχει δυσκολέψει την ομάδα τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε στα προσόντα που πρέπει να έχει ο γκολκίπερ που θα έρθει ,ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ , με τους στόχους που θα έχει, χρειάζεται τρεις καλούς τερματοφύλακες. Διαβάστε τι γνώμη έχει για τον Μακ αλλά και για τον Χακόμπο.
Πηγή: arenafm.gr
«Αυτά τα προσόντα πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας που θα έρθει στον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Μπλάντεν Φούρτουλα στον ArenαFM 89.4:

Αναφορικά με το σχόλιο του Ίβιτς ότι η ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα: «Πάντα μια ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα.Ο Γλύκος τελείωσε καλά την χρονιά, είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Όταν χρειάστηκε ήταν πάντα εδώ. Εγώ νομίζω ότι χρειάζονται τρεις καλοί τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ, οποίος θα χτυπάει πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Ο μικρός(Σιαμπάνης) είναι πολύ καλός αλλά ακόμα είναι πολύ μικρός. Για τους στόχους του ΠΑΟΚ χρειάζεται τρεις καλούς τερματοφύλακες».

Για το αν αδικήθηκε ο Όλσεν: «Όχι, δεν μπόρεσε να δεθεί με την ομάδα και δεν απέδωσε. Άλλο η Σουηδία ,άλλο η Ελλάδα, το έχουμε δει και με άλλες περιπτώσεις».

Για το προσόντα που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας που θα πάρει ο ΠΑΟΚ: «Καταρχήν θέλει σωματικά προσόντα, να είναι ψηλός, 1,90 και βάλε. Πρέπει να μπορεί να παίξει με την μπάλα κάτω αλλά το βασικό είναι ότι πρέπει να μπορεί να επιβληθεί. Αυτός κάνει κουμάντο, χρειάζεται προσωπικότητα. Έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ τρομεροί τερματοφύλακες, όπως ο Χακόμπο. Με τα προσόντα του , θα έπρεπε να παίζει βασικός στην Ισπανία. Και ο Ντάνι Φερνάντες ήταν φοβερός, αλλά έκανε πολλά βάρη και έγινε σαν ντουλάπα».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και αυτούς που θα φύγουν: «Συμφωνώ στο να φύγει ο Μακ, να πάρουμε τα λεφτά και να φέρουμε κάποιον καλύτερο. Για μένα είναι μια μετριότητα. Δεν έχει συνέχεια, δεν είναι πολύ γρήγορος, ούτε είναι κλασικός επιθετικός, ούτε κλασικός εξτρέμ. Και χάνει και πολλά γκολ. Από εκεί και πέρα συμφωνώ που ο ΠΑΟΚ παίρνει πολλούς ποδοσφαιριστές από την Ντιεπρ. Αυτή η ομάδα για μένα έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη(Μάρκεβιτς)».

Διαβάστε ακόμη...