Οι μετοχές του Μακ… ανεβαίνουν!

Από inpaok.com: Η εμφάνιση του Μακ στο παρθενικό παιχνίδι της Σλοβακίας στο EURO της Γαλλίας, ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του επιθετικού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Αυτό λένε όσοι ξέρουν πως κινείται η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πιάτσα, προσθέτοντας ότι τα γήπεδα της Γαλλίας είναι γεμάτα από σκάουτερ ομάδων που τσεκάρουν παίκτες.
Πηγή: inpaok.com
Οι μετοχές του Μακ… ανεβαίνουν!

Κάτι που ξέραμε βέβαια, όπως ξέρουμε ότι ο Μακ είναι ψηλά στις λίστες πολλών ευρωπαικών ομάδων. Από Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, ακόμα και την Ρωσία. Αν ο Σλοβάκος συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, θεωρείται δεδομένο ότι θα ανεβάσει κι άλλο την τιμή τους και φυσικά το ποσό που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του. Εξέλιξη πολύ πιθανή, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει.

Ο Μακ γνωρίζει ότι πολλά ζευγάρια μάτια είναι καρφωμένα πάνω του και δεν θα χάσει την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που μπορεί να του εξασφαλίσει μια πιθανή μεταγραφή. Συμβόλαιο που δεν μπορεί να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα. Για να έχετε μια εικόνα, μιλάμε για συμβόλαιο πάνω από 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

Χρήματα που δεν μπορεί να προσφέρει ο ΠΑΟΚ σήμερα. Όχι γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα, αλλά γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, αναγκαστικά θα χρειαστεί να αυξηθούν τα συμβόλαια όλων των παικτών. Έτσι λειτουργεί η αγορά. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει ισορροπία στα συμβόλαια των παικτών για λόγους που εύκολα μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί.

Διαβάστε ακόμη...