Η εντυπωσιακή μητέρα του Ρόμπερτ Μακ (pic)

Από metrosport.gr: Εξέπληξε με την ομορφιά της η μητέρα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ που φιλοξενήθηκε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Πηγή: metrosport.gr
Η εντυπωσιακή μητέρα του Ρόμπερτ Μακ (pic)

Ο Ρόμπερτ Μακ έκλεψε την παράσταση στο Euro με την εξαιρετική του κούρσα στο γκολ της ισοφάρισης της Σλοβακίας που όμως δεν στάθηκε αρκετό να αποτρέψει την ήττα από την Ουαλία.

Εκτός γηπέδου, εντυπωσίασε με την ομορφιά της η μητέρα του. Η κυρία Αντρέα Μάκοβα είναι μόλις 42 ετών την ώρα που ο υιος Ρόμπερτ είναι 25. Αρα τον απέκτησε στα 17 της χρόνια.

Η Αντρέα Μάκοβα ταξίδεψε με τον σύζυγό της στη Γαλλία (μέσω Αθήνας πήγαν στο Μπορντό και από εκεί οδικώς για το Βισί, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας) για να βρεθεί κοντά στον γιο της.

Η σλοβακική ιστοσελίδα pluska.sk φιλοξένησε και δηλώσεις της όπου παραδέχτηκε ότι από μιρός ο Ρόμπερτ ασχολούταν με το ποδόσφαιρο και πως τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής (έχουν πάει φυσικά και στην Τούμπα να δουν αγώνες του με τον ΠΑΟΚ).

«Φαινόταν ότι θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Έπαιζε και δεν κουραζόταν ποτέ. Ήταν ένα καλό παιδί που είχε συνεχώς μια μπάλα ποδοσφαίρου στα πόδια του, από το μπάνιο μέχρι τη κουζίνα. Ο Ρόμπερτ γεννήθηκε, μεγάλωσε και έφτιαξε τη δική του οικογένεια έχοντας πάντα στη ζωή του το ποδόσφαιρο. Είναι ένας αθλητής που παίζει με καρδιά» είπε η κυρία Μάκοβα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...