Μαζί Τζαβέλλας – Κουλούρης

Από inpaok.com: Περίοδος διακοπών, ξεκούρασης αλλά και... παρουσίας σε κοινωνικές εκδηλώσεις είναι αυτή που διανύουμε για όσους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.
Πηγή: inpaok.com
Μαζί Τζαβέλλας – Κουλούρης

Έτσι ο Γιώργος Τζαβέλλας, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Δικέφαλο πήγε στην Αυστραλία για τα φιλικά της Εθνικής μας και αφού τελείωσε και με τις διεθνείς υποχρεώσεις ξεκίνησε τις... κοινωνικές!

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε το Σάββατο στον γάμο του Γιώργου Σαββίδη μαζί με πολλούς ακόμη παίκτες του Δικέφαλου, ενώ τις προηγούμενες μέρες ήταν παρών και στη βάπτιση της κόρης του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε μία ανάσα από την Τούμπα, αλλά τελικά η μεταγραφή του «κόπηκε».

Στη βάπτιση της κόρης του Γκαλίτσιου βρέθηκε και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος μετά τον δανεισμό του στην Ανόρθωση επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Τζαβέλλας, Κουλούρης και Γκαλίτσιος βγήκαν και μία αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία παρών ήταν και ο μάνατζερ που εκπροσωπεί και τους τρεις, ο Πολ Κουτσολιάκος.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος πάντως τράβηξε και πάλι πάνω του τα βλέμματα για το κοστούμι που διάλεξε...

Διαβάστε ακόμη...