Επιπλέον άδεια στο δίδυμο της Εθνικής

Από inpaok.com: Δεδομένο θεωρείται ότι από ραντεβού της νέας περιόδου για την έναρξη της προετοιμασίας (22 Ιουνίου) θα απουσιάζουν οι Αλέξανδρος Τζιόλη και Γιώργος Τζαβέλλας.
Πηγή: inpaok.com
Επιπλέον άδεια στο δίδυμο της Εθνικής

Οι δυο διεθνείς θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις με καθυστέρηση μιας εβδομάδας σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζει για την προετοιμασία η τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Θεωρείται απαραίτητο οι παίκτες να συμπληρώσουν τρεις εβδομάδες άδειας και ξεκούρασης πριν επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους Μακ – Κάτσε. Η άδεια τους θα αποφασιστεί στην πορεία με βάση την πορεία των εθνικών ομάδων των χωρών του στο EURO 2006 της Γαλλίας.

Σε περίπτωση βέβαια που ξεκινήσουν προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ καθώς – το έχουμε επισημάνει πολλές φορές απ΄ αυτήν εδώ την στήλη – δεν κινηθούν διαδικασίες μετακίνησης τους μέχρι τότε. Το σενάριο να υπάρξουν προτάσεις τόσο για τον Σλοβάκο όσο και για τον Αλβανό είναι το πιο πιθανό σύμφωνα με την κινητικότητα που παρατηρείται στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Κι όπως επίσης έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να απορρίψει καμία πρόταση. Θα συζητήσει σοβαρά κάθε επίσημη πρόταση που θα φτάσει στην Τούμπα για την πώληση ή τον δανεισμό ποδοσφαιριστή της κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο καθώς στη συνέχεια θα είναι δύσκολο να αναπληρωθούν κενά που θα προκύψουν από πώληση ή δανεισμό.

Διαβάστε ακόμη...