«Στόχος η κορυφή»

Από inpaok.com: Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν τρέχει στο τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου και ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει γι' αυτόν είναι είναι ο έφορος της ομάδας,Γρηγόρης Πετρίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Στόχος η κορυφή»

Το INPAOK ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και ο επικεφαλής του τμήματος που έχει χαρίσει τόσες χαρές στον ασπρόμαυρο κόσμο ανέλυσε όλα τα δεδομένα για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Πετρίδης:

Για τις συζητήσεις με προπονητή και αθλητές

«Συζητάμε με όλη την ομάδα και με τον προπονητή. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι την εβδομάδα που μας έρχεται θα έχουμε τελειώσει τον σχεδιασμό με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες».

Για τις μεταγραφές

«Φυσικά θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις καθώς ήδη έχει αποχωρήσει ο Τσαναξίδης και θα ακολουθήσουν και κάποιοι ακόμα αθλητές».

Για τις υποθέσεις Αλβανού-Κοκώνη

«Δεν υπάρχουν συμβόλαια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δεν ισχύει αυτό που ακούστηκε για Αλβανό και Κοκώνη. Θα ξανασυζητήσουμε από την αρχή μαζί τους, όπως και κάθε χρόνο με όλους τους παίκτες. Στις αρχές κάθε νέας σεζόν γίνεται νέος σχεδιασμός».

Για το μπάτζετ και τις επιδιώξεις της νέας σεζόν

«Το μπάτζετ που θα διατεθεί για την ομάδα από τον ΑΣ θα είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Θα προχωρήσουμε τον σχεδιασμό, θα κάνουμε αυτό που γίνεται τα τελευταία 11 χρόνια που είμαι εγώ εδώ. Δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση την ομάδα να ταλαιπωρηθεί οικονομικά αλλά και αγωνιστικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε το κύρος και το όνομα του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου να είναι όλοι σίγουροι ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που πρέπει έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν».

«Στόχος η κορυφή»

«Ο στόχος πάντα είναι η κορυφή, όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε δεν είμαστε ομάδα που θα το επιχειρήσουμε πρώτη φορά είμαστε πρωταγωνιστές ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και μονίμως μέσα στους στόχους μας. Τώρα αν κάποια στιγμή οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν 100% , έτσι είναι ο αθλητισμός και ποτέ δεν βγαίνουν όλα όπως τα έχεις προγραμματίσει και επιθυμείς».

Διαβάστε ακόμη...