Ο ΠΑΟΚ, ο Δέδας και ο ΜακΦάντεν

Από sport24.gr: Την επόμενη εβδομάδα πιθανόν θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του Γιώργου Δέδα, την ίδια ώρα που ο Θαντ ΜακΦάντεν υποστηρίζει πως από Δευτέρα περιμένει νεότερα σχετικά με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Ο ΠΑΟΚ, ο Δέδας και ο ΜακΦάντεν

Νεότερα σχετικά με πιθανή συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ περιμένει ο Θαντ ΜακΦάντεν ο οποίος έχει προταθεί στον "Δικέφαλο" το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με τον παίκτη, υπάρχει επαφή με τους "ασπρόμαυρους" και αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα.

Από τον ΜακΦάντεν δεν προκύπτει πως έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του, σχετικά με αυτό το θέμα όμως εκτιμά πως ίσως "τρέξουν" εξελίξεις (πολύ) σύντομα και συγκεκριμένα τονίζεται πως θα γνωρίζει από Δευτέρα.

Ο ΜακΦάντεν έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας την σεζόν 2015-16 έχοντας 17.6 πόντους ανά αγώνα ενώ από εκεί και πέρα σχετικά με έναν άλλον παίκτη που θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στη θέση "2", τον Ντανίλο Αντζουσιτς του οποίου το όνομα "έπαιξε" το προηγούμενο καλοκαίρι, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι "χειροπιαστό" στο θέμα του.

Στο μεταξύ, από την πλευρά του Γιώργου Δέδα "βγαίνει" πως πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Έτσι θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα στο ζήτημα του Ελληνα φόργουορντ και θα φανεί τι θα γίνει στο θέμα του.

Διαβάστε ακόμη...