«Μάτια» της Τράμπζονσπορ σε Μακ!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Ερσούν Γιανάλ είχε τα μάτια του στραμμένα στον Ρόμπερτ Μακ στην αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Ουαλία.
Πηγή: sdna.gr
«Μάτια» της Τράμπζονσπορ σε Μακ!

Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ για την εντυπωσιακή απόδοση του Ρόμπερτ Μακ στην πρεμιέρα του στο Euro 2016. Μπορεί οι Σλοβάκοι να ηττήθηκαν με 2-1 από την Ουαλία, ωστόσο ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στην επανάληψη, όπου έδωσε ασίστ μετά από εξαιρετικό σλάλομ, ενώ ήταν μέσα σε κάθε καλή φάση των Σλοβάκων, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. η απόδοση του Μακ γοήτευσε τον τεχνικό της Τράμπζονσπορ, Ερσούν Γιανάλ, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Ουαλία, έχοντας αποκλειστικά στραμμένο το βλέμμα του πάνω στον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος σίγουρα θα πρέπει να τον ικανοποίησε με την απόδοσή του.

Να σημειωθεί ότι ιταλικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών φέρνουν τόσο την Φιορεντίνα, όσο και την Λάτσιο να έχουν στο στόχαστρο του τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που έρθει μία ικανοποιητική οικονομικά πρόταση από το εξωτερικό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...