Ξεκινάει άμεσα η «μεταμόρφωση» της Νέας Μεσημβρίας

Από sdna.gr: Αμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα των νέων βελτιωτικών χώρων που θα δημιουργηθούν στη Ν. Μεσημβρία, προκειμένου αυτή να αλλάξει όψη και να γίνει πιο λειτουργική για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ξεκινάει άμεσα η «μεταμόρφωση» της Νέας Μεσημβρίας

Ο Λούμπος Μίχελ στη χθεσινή αποκαλυπτική του συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε ουσιαστικά πως ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως σε αυτές συμφωνήθηκε κατόπιν συνάντησης με τον Ιβάν Σαββίδη, να γίνουν βελτιωτικές εργασίες οι οποίες αφορούν τους χώρους αποθεραπείας και αποκατάστασης των παικτών.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, αφού στόχος είναι τα πάντα να είναι έτοιμα, όταν η ομάδα θα επιστρέψει από την Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στις νέες εγκαταστάσεις 500 τμ εκτός από σάουνα, τζακούζι και το μηχάνημα της κρυοθεραπείας, θα δημιουργηθεί και μία κλειστή πισίνα, αλλά και εστιατόριο, προκειμένου οι παίκτες να έχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ενώ η Μεσημβρία θα αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά των Ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...