Ο Τζόουνς και οι άλλοι σπουδαίοι ξένοι του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Η φωτογραφία που "ανέβασε" ο Μάικ Τζόουνς και το σχόλιό του για τους Ζόραν Σάβιτς, Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου και Γουόλτερ Μπέρι που είχαν παίξει παλαιότερα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Ο Τζόουνς και οι άλλοι σπουδαίοι ξένοι του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι ξένοι παίκτες και ένας από αυτούς ήταν ο Μάικ Τζόουνς. Μάλιστα ο τελευταίος είχε πετύχει 30 πόντους και "μάζεψε" 14 ριμπάουντ στο ματς με τον Άρη την σεζόν 1988-89, όταν οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν με 81-78.

Ένα παιχνίδι που έχει μείνει αξέχαστο γιατί ο ΠΑΟΚ "έσπασε" το αήττητο 80 αγώνων που είχαν οι "κίτρινοι" (είχαν να ηττηθούν από τις 2 Μαρτίου του 1985). Ο Τζόουνς δεν ξεχνά τον "Δικέφαλο" και μάλιστα το Σάββατο (11/6) "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος μαζί με τους Ζόραν Σάβιτς, Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου και Γουόλτερ Μπέρι.

"Είμαι τυχερός που αναφέρονται σε μένα μαζί με αυτούς τους τύπους", έγραψε ο Τζόουνς εννοώντας πως έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια αλλά ουδείς ξεχνά την προσφορά την δική του αλλά και των υπόλοιπων τεσσάρων ξένων παικτών που είχαν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και είχαν ξεχωρίσει. Κάτω από την φωτογραφία που "ανέβασε" ο Τζόουνς στον λογαριασμό του στο facebook, υπήρχαν διάφορα σχόλια όπως "πέντε αληθινοί θρύλοι!" και "σούπερ ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...