Ανοιχτό camp στη Χαλκιδική και τελικές επιλογές για δύο προπονητικά κέντρα

Από paokfc.gr: Η καλοκαιρινή ξεκούραση είναι κάτι σχετικό για τους ανθρώπους των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Καθότι άλλωστε, το καλοκαίρι ενδείκνυται για ανασυγκρότηση, οι scouter βρίσκονται σε φάση αναζήτησης.
Πηγή: paokfc.gr
Ανοιχτό camp στη Χαλκιδική και τελικές επιλογές για δύο προπονητικά κέντρα

Εξ ου και έχουν προγραμματιστεί δύο camp τελικών επιλογών για προπονητικά κέντρα, αλλά και ένα ανοιχτό camp επιλογών στη Χαλκιδική μέσα στον Ιούνιο, ενώ φυσικά έπεται συνέχεια.

Στις 13 Ιουνίου, λοιπόν, θα διεξαχθεί το 2o camp επιλογών στην Κομοτηνή, συγκεκριμένα camp για το προπονητικό κέντρο της Θράκης. Οι scouter των Τμημάτων του ΠΑΟΚ θα κάνουν τις τελικές επιλογές για να συγκροτηθεί η ομάδα των παιδιών του προπονητικού κέντρου της Θράκης για την σεζόν 2016-17. Να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία γίνεται μέσω του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ακόμη, στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το camp των τελικών επιλογών για την κατάρτιση του προπονητικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης για την σεζόν 2016-17. Το camp θα διεξαχθεί μέσω του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, από τις 27 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί camp τεχνικής από τέσσερις προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ στη Χαλκιδική, σε συνεργασία με τις Ελπίδες Ζωγράφου Μαρμαρά, συνεργαζόμενη ακαδημία του Δικέφαλου. Θα γίνουν επτά προπονήσεις σε ένα ανοιχτό camp που αφορά παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2010.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...