«Θέλουμε τερματοφύλακα ανταγωνιστή του Γλύκου!»

Από metrosport.gr: Την αποχώρηση του Μάρκου Βελλίδη «φωτογράφισαν» επί της ουσίας με τις δηλώσεις τους Λούμπος Μίχελ όσο και Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλουμε τερματοφύλακα ανταγωνιστή του Γλύκου!»

Προ των πυλών της εξόδου από τον ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκος Βελλίδης, αφού Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς με τις δηλώσεις τους ουσιαστικά «φωτογράφισαν» την επικείμενη αποχώρησή του.

Όπως τόνισαν και οι δύο άνδρες στη συνέντευξη Τύπου ο ΠΑΟΚ ψάχνει για στην αγορά για τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τον Παναγιώτη Γλύκο για τη θέση του βασικού γκολκίπερ.

«Κάθε ομάδα που θέλει να είναι ανταγωνιστική σε τρεις διοργανώσεις να έχει τρεις έτοιμους τερματοφύλακες, διότι στη συγκεκριμένη θέση το ρίσκο ενός τραυματισμού είναι πολύ μεγάλο. Το είδαμε την περασμένη σεζόν με τον τραυματισμό του Γλύκου και ήταν δύσκολο να βρούμε τερματοφύλακα αυτού του επιπέδου. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Βελλίδη, ο Μελίσσας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, έχουμε και τον νεαρό τον Σιαμπάνη. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι η ομάδα πρέπει να έχει τέσσερις τερματοφύλακες οι οποίοι ανά πάσα στιγμή να μπορούν να αγωνιστούν», τόνισε ο Μίχελ.

«Υπάρχει σκέψη για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Όταν φέρνεις έναν τερματοφύλακα, τον φέρνεις για να είναι πρώτος, όχι δεύτερος ή τρίτος. Ο Γλύκος στα τελευταία επτά, οκτώ παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Τον εκτιμώ, τον γνωρίζω και η σκέψη μου είναι να έχουμε τον έναν τερματοφύλακα για να ανταγωνίζεται μαζί του και ανά στιγμή να έχω τη δυσκολία να επιλέξω τον έναν και να μην ξέρω τι να κάνω. Όσον αφορά στον Βελλίδη, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά του. Ξεκίνησε και έπαιξε από την πρώτη στιγμή και είναι μεγάλος επαγγελματίας, δουλεύει καθημερινά στο 100%, δεν έχω κανένα θέμα, αλλά η απόφαση μας είναι να φέρουμε έναν τερματοφύλακα, που θα μπορεί να παλέψει για να είναι βασικός», δήλωσε ο Ίβιτς.

Διαβάστε ακόμη...