Το Euro και οι ΠΑΟΚτσήδες

Από inpaok.com: Μία μέρα έμεινε για την έναρξη του Euro 2016, καθώς την Παρασκευή (10/6 22:00), είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα, με το ματς ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γαλλία με την Ρουμανία.
Πηγή: inpaok.com
Το Euro και οι ΠΑΟΚτσήδες

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, με αφορμή την απουσία της Ελλάδας από τον κορυφαίο θεσμό εθνικών ομάδων στην Ευρώπη, έκανε αναφορά στο ποιες ομάδες θα έχουν... λόγο να υποστηρίξουν οι Έλληνες...

Όσον αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, το κείμενο αναφέρει... «Στην Θεσσαλονική, οι φίλαθλοι ίσως να ενδιαφέρονται για τα ματς της Σλοβακίας, που στο ρόστερ της συμπεριλαμβάνονται ένας νυν και ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ, αλλά και τον Μίροσλαβ Στόχ.

Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν... λόγο να υποστηρίξουν και την Πορτογαλία, καθώς στο πάγκο της θα βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος, που στο παρελθόν έχει προπονήσει τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική Ελλάδος, ενώ στο ρόστερ της βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με μεγάλη πορεία φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Οι συντάκτες του κειμένου βέβαια... ξέχασαν την Αλβανία, που αγωνίζεται ο μέσος του Δικεφάλου, Έργκους Κάτσε, στην παρθενική συμμετοχή των Αλβανών σε Euro.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...