«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Μπόου»

Από novasports.gr: Ο Αργεντινός επιθετικός της Ράσινγκ Κλουμπ Γουστάβο Μπόου βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Πηγή: novasports.gr
«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Μπόου»

Συγκεκριμένα, στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης αναφέρεται ότι οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς έχουν «εντοπίσει» ως κύριο στόχο για την επίθεση τον 26χρονο στράικερ, με τον Ιβάν Σαββίδη να διαμηνύει ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να πάρει στη Θεσσαλονίκη τον παίκτη.

Ο Μπόου, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρίβερ Πλέιτ το 2008, με τον νυν τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγο Σιμεόνε να του δίνει την πρώτη ευκαιρία. Την επόμενη εξαετία, πέρασε ως δανεικός από την Ολίμπο, την Λίγκα ντε Κίτο και την Χιμνάσια ντε λα Πλάτα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Ράσινγκ Κλουμπ.

Το 2015 έκανε πολύ καλή χρονιά και μάλιστα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Κόπα Λιμπερταδόρες με 8 γκολ σε 10 ματς. Ωστόσο στο τέλος προηγούμενης χρονιάς η σχέση του με την διοίκηση χάλασε, καθώς ο σύλλογος απέρριψε πλουσιοπάροχη πρόταση για την παραχώρησή του από την Κίνα, οπότε δεν έχει πλέον πολύ χρόνο συμμετοχής.

Με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2019, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος πρέπει να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή του, με δημοσιεύματα από την Αργεντινή να κάνουν λόγο για ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 8 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη...