Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ (8/6)

Από metrosport.gr: Η «Μ» και σήμερα παρουσιάζει τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των πέντε ομάδων που είναι πιθανό να συναντήσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ (8/6)

ΑΓΙΑΞ
Ο Σόνγκ εθεάθη στο Αμστερνταμ

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε ότι ο Αλεξάντερ Σονγκ, ο μέσος της Μπαρτσελόνα, που τα τελευταία δύο χρόνια παίζει με την μορφή δανεισμού στην Γουέστ Χαμ, θα μετακομίσει στον Αγιαξ. Ο λόγος ήταν ότι εθεάθη την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Σκίπχολ του Αμστερνταμ. Αν μαζί με τον καπνό... υπάρχει και φωτιά θα φανεί το προσεχές διάστημα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Πρώτο φαβορί για τον πάγκο ο Κλοντ Πιελ

Για την 17η Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Άντερλεχτ, ωστόσο, ακόμη η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει προπονητή. Κορυφαίος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Κλοντ Πιελ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, στο παρελθόν πέρασε από Μονακό, Λιλ και Λυών. Φυσικά, οι διοικούντες την Αντερλεχτ έχουν στην ατζέντα τους και εναλλακτικές λύσεις.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Κλείνει Ντάνιελ Αγκερ

Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Δανού αμυντικού, Ντάνιελ Αγκερ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει αποδεχτεί ήδη την προσφορά των "καναρινιών" και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να επικυρωθεί η διετή συμφωνία.

ΣΑΧΤΑΡ
Το "φάντασμα" του Ματουζάλεμ

Στις τάξεις της Σαχτάρ ακόμη δεν μπορούν να ησυχάσουν από την υπόθεση του Ματουζάλεμ, ο οποίος το 2007 έσπασε το συμβόλαιό με την ουκρανική ομάδα (χωρίς την συγκατάθεσή της) και μετακόμισε στην Σαραγόσα. Η ΦΙΦΑ διέταξε την ισπανική ομάδα να πληρώσει στην Σαχτάρ 13.8 εκ. ευρώ, ωστόσο, παρόλο που δεν έδωσε τα χρήματα η Σαραγόσα δεν είχε κυρώσεις. Ετσι, μετά από ενέργειες της πιθανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ, το CAS κατέθεσε μήνυση εναντίον της ΦΙΦΑ και η υπόθεση ξανάνοιξε για τα καλά.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Επένδυση για το μέλλον

Η Σπάρτα Πράγας θα προσθέσει στο ρόστερ της ταλαντούχο Σλοβάκο τερματοφύλακα, με φόντο το μέλλον, αφού ακόμη δεν θεωρείται έτοιμος να καπαρώσει θέση στην ενδεκάδα. Ο λόγος για τον 23χρονο, Βίκτορ Μπουντίνσκι, ο οποίος αναμένεται να αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα προκειμένου να αξιολογηθεί ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Διαβάστε ακόμη...